Vi i kören vill tacka den stora publiken vid vår julkonsert igår den 16 december! Och vi kände verkligen ett stort gensvar från er!

Att få arbeta med Solalas arrangemang under hösten har varit så givande – spännande rytmer, kluriga övergångar och väldigt välgjort. När vi konsertdagen fick träffa dessa trevliga och ödmjuka killar och musicera tillsammans blev det ett väldigt lyft för kören.

Sedan under konserten var alla taggade och försökte leverera på bästa sätt. En fantastiskt rolig konsert!

Nu tar kören paus över storhelgerna och sätter igång i januari för att börja arbeta med en helt annan repertoar. Den 7 april gör vi en konsert tillsammans med folkmusikgruppen Trio Wolski. Vi återkommer med information om den längre fram.

Nu önskar kören alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!